Wij zijn verhuisd!

Na meer dan 5 jaar in Zeewolde zijn we uit ons jasje gegroeid en verhuizen wij naar een nieuw bedrijfspand in Harderwijk. Op deze locatie hebben wij de mogelijkheid de komende jaren onze activiteiten voort te zetten en verder uit te breiden.

Lees meer...

Ook Werelddierendag bij Health Solution

Het is ook Werelddierendag bij Health Solution. Dat betekent dat 4 oktober onze humus en fulvinezuur producten voor (huis)dieren zonder verzendkosten bij u worden thuisbezorgd. Maak uw huisdier(en) blij met één van onze humus en fulvinezuur producten.

Lees meer...

PrimeHumic - voor een betere gezondheid van uw paard

PrimeHumic bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen.

In de wetenschappelijk literatuur wordt een groot aantal positieve effecten toegeschreven aan humus- en fulvinezuur, zoals een verbeterde darmgezondheid door beschermende, antibacteriële, antivirale en ontstekingsremmende eigenschappen.

Lees meer...

Lopend onderzoek bij pootaardappelen met Ful-Power

Afgelopen week (week 31) hebben wij de proefveldjes pootaardappelen die in Wijster zijn neergelegd samen met HLB (research and cosultancy in agriculture) bezocht. HLB ontwikkelt voortdurend nieuwe kennis op het gebied van plant- en bodemgezondheid en past deze toe in de gehele agroketen.

Lees meer...