Mollie
Mollie is een Nederlandse collecterende payment service provider (cpsp), met een uitgebreide internetkassa, zoals iDEAL, Creditcard, Paypal, Sofort Banking en Bankcontact/Mr. Cash. In een notendop kan een webshop via Mollie met enkel een paar klikken al online betalingen verrichten vanuit de hele wereld.

iDEAL

Gebruikersland(en): Nederland

Het gebruik van dit betaalmiddel in Nederland neemt nog steeds toe en is een onmisbare schakel in het afrekenproces van een webwinkel die zich richt op de Nederlandse markt. Doet u aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de eenvoudigste manier van betalen op het internet.

Paypal
Gebruikersland(en): Wereldwijd

Op Health Solution kun je ook betalen via PayPal. Een PayPal-rekening kun je gebruiken als jouw digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer jouw creditcardgegevens te onthouden of naar een reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is jouw e-mailadres en PayPal-wachtwoord.

Creditcard
Gebruikersland(en): Wereldwijd

Bij Health Solution kun je eenvoudig met creditcards van MasterCard en Visa afrekenen. Het is niet mogelijk om op onze webshop te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. De betaling wordt via een SSL-beveiligde server uitgevoerd. Zodra we jouw creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we jouw bestelling dezelfde dag nog (voor 15.00 besteld).

Sofort Banking
Gebruikersland(en): o.a. Duitsland

Speciaal voor onze Duitse klanten kun je in onze webshop ook veilig en vertrouwd betalen met SOFORT Banking. Je kunt in de omgeving van SOFORT jouw persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

Bancontact/Mr. Cash
Gebruikersland(en): o.a. België

Speciaal voor onze Belgische klanten kun je in onze webshop veilig en vertrouwd betalen met Bancontact/Mister Cash. Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd.