RFI - augustus

In augustus hebben de dames voor de eerste keer de nacht doorgeroeid. De TWAC stelt strenge eisen aan de deelname waaronder de eis dat ieder team 24 uur heeft geroeid in het donker.

Training IJmuiden

Op een ochtend werd er getraind bij de pier in IJmuiden en dat leverde mooie foto’s op! Fotograaf Erik Baalbergen schoot de bijzondere foto’s.

Foto’s: Erik Baalbergen

© Erik Baalbergen

© Erik Baalbergen

© Erik Baalbergen

Media aandacht

In augustus was er veel media aandacht voor RFI, waar hele leuke artikelen uit voort zijn gekomen, zowel online als in de krant. Verderop tref je de links naar de artikelen aan. Veel leesplezier!

 

Health Solution op de Queen of Hearts (de boot)

Op 7 augustus zijn de stickers met ons logo geplaatst op de Queen of Hearts.
Ze zijn op beide zijden van de romp geplaatst, onder het logo van Row for Impact, en op de deur van een van de (slaap)cabines. Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op!

© Row For Impact

Leuk om te weten

Vanaf september krijgen al onze klanten een kaart bij hun bestelling over Row For Impact. Wie zijn ze, wat is het doel en hoe kunnen anderen ze helpen! Deze kaart is aan de ene zijde Nederlandstalig en aan de andere zijde  Engelstalig. Samen gaan we zoveel mogelijk geld ophalen voor de dames zodat zij dit door kunnen geven aan The Mentality Foundation!

 

De samenstelling van het team en de deelname aan de TWAC2021 ging eigenlijk ‘als vanzelf’: Het begon op een hele hete dag met een roeitocht over de Waddenzee, waarbij Debby en Bettina samen in een roeiboot belanden. De klik was er en de gezamenlijke passie voor roeien, en dan specifiek, voor oceaan roeien bleek ook een match. Daarna gingen de dames op zoek naar een boot en daarbij kwam Iris op hun pad terecht. Iris had dat jaar daarvoor meegedaan aan de TWAC2020 en wilde dolgraag nog een keer. Het team was gevorm met als uitgangspunt, hun liefde voor roeien en hun passie voor oceaan roeien.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

1 Reactie