Hoe het allemaal is begonnen.....

In 2009 kwam ik bij toeval in contact met BioAg USA. Tot die tijd had ik nog nooit van humus(zuur) en fulvinezuur gehoord. Mijn interesse was meteen gewekt, maar ik wilde de producten eerst uitproberen. We zijn zelf fulvinezuur gaan gebruiken en hebben het ook bij onze hond in zijn waterbak gedaan. Hij had op dat moment een probleem met zijn heup (HD), die trok hij steeds in en hij was totaal niet actief meer. Tot onze grote verbazing begon hij na 1-2 weken weer op 4 poten te lopen, zijn vacht glansde weer en hij werd heel actief. Toen was ik om, want wij willen soms graag dat iets werkt, maar een dier kan niet ‘faken’.

Ik ben mij gaan verdiepen in deze twee organische stoffen en kwam uit bij een onderzoek dat in Nederland gedaan was bij tarwe, met een positief resultaat. Ook in de wetenschappelijke literatuur vonden we veel informatie, met name in de Chinese en voormalig Oost-Europese literatuur. Dit was voor ons aanleiding om meer onderzoek te gaan doen in de literatuur en we zijn zelf ook begonnen om onderzoeken neer te zetten, dit in samenwerking met onderzoeksinstituten en universiteiten. Ik kwam er ook achter dat ik niet de enige was die nog nooit over humus(zuur) en fulvinezuur gehoord had, in Europa was er nog maar heel weinig over bekend. We hebben dan ook een lange adem nodig gehad om deze producten bekend te maken bij artsen, therapeuten, agrariërs, diervoerbedrijven en industrie. Maar langzaamaan begint ons werk vruchten af te werpen en zijn steeds meer mensen overtuigd van het feit dat onze producten onmisbaar zijn voor de gezondheid van mens, dier en plant en de duurzaamheid op deze aarde.

Er is vaak aan mij gevraagd waarom we ons niet focussen op 1 doelgroep, maar dat was en is voor mij niet bespreekbaar. Alles is met elkaar verbonden en we kunnen de gezondheid van mens, dier en plant niet los van elkaar zien.

Samen met ons geweldige team zal ik mij blijven inzetten om het belang van humus(zuur) en fulvinezuur en onze mooie producten te delen met de wereld.

Harry de Wild
Het team

Omdat we het graag samen doen!


Team Health Solution bestaat uit gedreven, geïnspireerde mensen die passie hebben voor het welzijn van de aarde en daarmee een bijdrage willen leveren aan de gezondheid van mens, dier en plant. Omdat wij geloven dat alles met elkaar verbonden is.

null

Harry de Wild

Manager - h.dewild@health-solution.eu
null

Erna de Wild

HR & Beleid - e.dewild@health-solution.eu
null

Klarijn Haitsma

Medewerker verkoop Health Solution - k.haitsma@health-solution.eu
null

Dennis van Beesten

Inkoop- en productiemedewerker binnendienst - d.vanbeesten@bioag.eu
null

Kirsten Szklany

Onderzoekscoördinator - k.szklany@bioag.eu
null

Iris Kosterink

Marketing & sales - i.kosterink@bioag.eu
null

Sonja Nieman

Administratie - administratie@bioag.eu
null

Jordy van de Bunt

Website beheer - info@health-solution.eu
null

Loran Dekker

Magazijnmedewerker
null

Stan Groenenboom

Magazijnmedewerker
Help humus collega HS

Humus

Help Humus!

Help Humus en bekijk hier de video.

null

Kom je koffie drinken?

Bekijk hier onze vacatures!

Health Solution is onderdeel van BioAg Europe en is opgericht met duidelijke doelen:

Ontwikkelen door onderzoek

De productontwikkeling van BioAg Europe, waar Health Solution onderdeel van is, wordt gebaseerd op onderzoek van gerenommeerde studies en samenwerkingsverbanden met wetenschappers, landbouwkundigen, artsen, therapeuten en leveranciers wereldwijd. BioAg heeft diverse onderzoeken lopen, zowel kort- als langdurig.

Kwaliteitsproducten leveren

Dankzij onderzoek kunnen wij hoogwaardige producten ontwikkelen op basis van humus- en fulvinezuur. Wij weten wat onze producten doen en waarom dit zo is. Hierdoor kunnen wij jou altijd advies op maat geven. Wij weten dat elke situatie weer anders is en hierdoor kunnen wij samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Onze kennis delen

Naast het ontwikkelen van producten op basis van humus- en fulvinezuur vindt Health Solution het ook belangrijk om de kennis die wij hebben over humus(zuur) en fulvinezuur te delen. Dit doen wij o.a. door middel van scholingen en lezingen te geven op het gebied van mens, dier en plant.