Professioneel partner van Health Solution

Wat betekent dit voor jouw praktijk en/of bedrijf?
Ontwikkeling dankzij onderzoek

De productontwikkeling van BioAg Europe, waar Health Solution onderdeel van is, wordt gebaseerd op onderzoek van gerenommeerde studies en samenwerkingsverbanden met wetenschappers, landbouwkundigen, artsen, therapeuten en leveranciers wereldwijd. BioAg heeft diverse onderzoeken lopen, zowel kort- als langdurig.

Kwaliteitsproducten leveren

Dankzij onderzoek kunnen wij hoogwaardige producten ontwikkelen op basis van humus- en fulvinezuur. Wij weten wat onze producten doen en waarom dit zo is. Hierdoor kunnen wij je altijd advies op maat geven. Wij weten dat elke situatie weer anders is en hierdoor kunnen wij samen voor het beste resultaat gaan.

Het delen van onze kennis

Naast het ontwikkelen van producten op basis van humus- en fulvinezuur vinden wij het ook belangrijk om de kennis die wij hebben over humus- en fulvinezuur te delen. Dit doen wij o.a. door middel van scholingen en lezingen te geven op het gebied van mens, dier en plant.

Altijd persoonlijk advies

Samenwerken vinden wij belangrijk omdat we samen een belangrijke missie hebben; een duurzame en gezonde leefomgeving voor plant, mens en dier. Als professioneel partner van ons is er veel mogelijk zoals; bijvoorbeeld reseller, provisie, private label, etc. Samen kijken we naar de beste uitkomst zodat onze producten en kennis ondersteunend zijn aan jouw bedrijf!

Informatie aanvraag partner worden

Vraag hieronder onze brochure op met de mogelijkheden voor een mooie samenwerking! De brochure krijg je direct in de mail.
Professionele partners van Health Solution aan het woord

Expocat dierenbenodigdheden werkt nu 5 jaar samen met Health Solution. In ons assortiment bieden wij de lijn voor dieren aan en dit met hele goede resultaten over de gehele bandbreedte. Ons klantenbestand bestaat inmiddels uit katten-, honden- en paardenbezitters. Wij zijn begonnen met het aanbieden van PrimeFulvic aan kattenfokkers en boekte al snel zo een goed resultaat dat een uitbreiding naar honden en paarden onvermijdelijk was. Ik hoop erop nog vele mooie verhalen te gaan horen van tevreden klanten!

– Natasha Simons, Expocat
www.expocat.nl