Honden
max
Katten
kat kijk rechts
Paarden
Paarden
Vogels & Kippen
cock-2522623_1280
Jouw (huis)dier vitaler en energieker met humus-en fulvinezuur

Deze organische stoffen worden onttrokken uit humussubstanties welke ontstaan uit verteerde plantenresten. Het ontstaan en de locatie van een humuslaag is belangrijk voor de kwaliteit. De humus(zuur) die wij gebruiken voor onze producten is ontstaan in een zoetwaterbron, wat van nature veel zuiverder is dan een zoutwaterbron.

Humuszuur

Humus(zuur)

Humus(zuur) is vooral bekend als toepassing in de akkerbouw en tuinbouw, maar ook in diervoeding gaat deze organische stof steeds meer een belangrijke rol spelen. Uit eigen onderzoeken en uit de kennis die we halen uit de wetenschappelijke literatuur blijken veelal de positieve effecten toegeschreven aan humus(zuur) bij (huis)dieren. Voorbeelden van deze positieve effecten zijn een betere darmgezondheid, het verminderen van stress en het binden van zwarte metalen. Door dagelijks PrimeHumic bij diervoeding te geven wordt de voeding en de bijbehorende vitaminen en mineralen beter opgenomen. Hierdoor kunnen onder andere rode bloedcellen meer zuurstof vervoeren en dit heeft weer een positieve invloed op het herstel van verwondingen.

fulvinezuur

Fulvinezuur

Fulvinezuur ontgift en bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen bij huisdieren. Omdat fulvinezuur een klein molecuul is (en daardoor tot in de cel doordringt) en door de zuiverheid van onze fulvinezuur worden de vitaminen en mineralen beter opgenomen door uw (huis)dier. Het verbetert daarnaast ook natuurlijke afweer, weerstand en daarmee de vitaliteit en beweeglijkheid van alle (huis)dieren!

De voordelen van PrimeHumic voor jouw (huis)dier:

 • null
  Ondersteunt afweer- en immuunsysteem
 • null
  Voedt en beschermt de huid en vacht
 • null
  Vergroot de opname van voedingsstoffen
 • null
  Helpt zware metalen en pesticiden (bv glyfosaat) af te voeren

De voordelen van PrimeFulvic voor jouw (huis)dier:

 • null
  Bevordert de weerstand
 • null
  Bevordert de vitaliteit
 • null
  Voedt en beschermt de huid, vacht en het verendek
 • null
  Bevordert de opname van voedingsstoffen
 • null
  Vermindert lichaamsgeur van uw dier en de ontlasting
 • null
  Helpt zware metalen en gifstoffen af te voeren

Sinds een jaar zet ik fulvinezuur in bij dieren, dus ook bij katten, met allergieën en gewrichtsproblemen. Fulvinezuur is een mooie manier van ontgiften. Groene leem kan hier ook voor worden ingezet, maar dat geeft vaak veel heftige reacties. Fulvinezuur werkt hetzelfde maar geeft veel mildere reacties.”

– Ervaring van een dierenarts

Meld je hier aan voor onze (huis)dieren nieuwsbrief!