Gebruik voor de gezondheid van jouw vogels en kippen humus- en/of fulvinezuur.
Jouw vogels en kippen weer gezond en vitaal!

Positieve effecten voor vogels & kippen
 • null
  Betere opname van voedingstoffen
 • null
  Lage dosering en dus zuinig in gebruik
 • null
  Glanzend verendek
 • null
  Verbeterde darmstructuur
 • null
  Beschermt de darmen tegen schadelijke invloeden
 • null
  Natuurlijk middel, de vogels en kippen herkennen het gelijk
 • null
  Gezondere kippen
 • null
  Neutraliserend effect op zware metalen

Humus(zuur)

Humus(zuur) is vooral bekend als toepassing in de akkerbouw en tuinbouw, maar ook in diervoeding gaat humus(zuur) steeds meer een belangrijke rol spelen. Door dagelijks humus(zuur) bij diervoeding te geven wordt het eten en de vitaminen en mineralen beter opgenomen.

Fulvinezuur

Fulvinezuur ontgift en bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen bij vogels en kippen. Omdat fulvinezuur een klein molecuul is (en daardoor tot in de cel doordringt) en door de zuiverheid van onze fulvinezuur worden de vitaminen en mineralen beter opgenomen door jouw vogels en/of kippen. Het verbetert daarnaast ook het natuurlijke afweersysteem en daarmee de vitaliteit.

PrimeHumic

De voordelen van het geven van humus- en fulvinezuur aan vogels en kippen zijn in verschillende wetenschappelijke onderzoeken aangetoond. Er is door ons langdurig onderzoek gedaan naar de effecten van met name PrimeHumic (humuszuur) op vogels en kippen. Humus- en fulvinezuur spelen een belangrijke rol bij het behoud van een goede gezondheid van jouw vogels en kippen. Humus(zuur) bindt en fulvinezuur transporteert, hierdoor ondersteunen beide stoffen meerdere gebieden in het lichaam, waaronder de darm. Een gezonde darmflora speelt een belangrijke rol bij het afweersysteem en de vitaliteit van jouw vogels en kippen.

PrimeHumic Vloeibaar

PrimeHumic vloeibaar is eenvoudig te geven aan jouw huisdier, je kunt het over het voer gieten of door zijn/haar waterbak mengen. Het is gemakkelijk te doseren.

Je kunt via  onderstaande tabel de hoeveelheid PrimeHumic Vloeibaar bepalen die  je toedient op basis van het gewicht van jouw huisdier:

 

Gewicht Dagelijkse hoeveelheid
20 kg 15 cc
40 kg 30 cc
60 kg 60 cc

 

Een hond van ongeveer 20 kg  geef je 15 cc gemengd of puur 1,5 cc iedere dag d.m.v. een spuitje.

Een kat van ongeveer 4 kilo geef je 3 cc gemengd iedere dag d.m.v. een spuitje.

PrimeHumic Vloeibaar kan worden gebruikt in combinatie met PrimeFulvic.
Indien je beide producten gebruikt kun je de dosering van PrimeHumic Vloeibaar halveren.

Goed schudden voor gebruik!
Er kunnen onopgeloste deeltjes zichtbaar zijn, deze hebben geen invloed op de werking van het product bij het dier en kunnen gewoon mee worden ingenomen.