Gebruik voor de gezondheid van jouw kat humus- en/of fulvinezuur.

“Vaak zien we bij wat oudere katten dat de weerstand wat verminderd is.
Ze zijn strammer, minder energiek en hebben vaak wat last van viezige/vette huid en/of kale plekjes. Met het gebruik van fulvinezuur brengt u de energie weer terug en herstelt de huid zich waardoor de vacht weer gaat glanzen en kale plekjes weer haargroei krijgen. Ook de opname van voedingstoffen, vitaminen en mineralen wordt flink verbeterd.”

– Dierenarts

Katerstaart

Zowel bij poezen als bij katers kan een katerstaart voorkomen. Vaak is een katerstaart het ergst aan de bovenkant van de staart en wordt het door jouw kat als vervelend en soms ook pijnlijk ervaren.

Bij sommige katers is het zo erg dat de talgkliertjes ontstoken zijn, wij raden je dan aan de stappen een paar keer te herhalen.

Wanneer er bij jouw kater veel krolse poezen in de buurt zijn raden wij je aan preventief de PrimeFulvic spray te gebruiken.

PrimeFulvic spray = de oplossing

De PrimeFulvic spray helpt bij een katerstaart. Je gebruikt het als volgt:

  1.  Maak de geïrriteerde plek nat door te sprayen met de PrimeFulvic spray en laat dit vervolgens intrekken.
  2. Wanneer het droog is zie je dat de de talg oplost. Wanneer de talg droog is kam je dit heel voorzichtig, met bijvoorbeeld een vlooienkammetje, uit de staart.
  3. Hierna kun je er eventueel wat droog poeder zoals maïzena overheen poederen en na 24 uur ook uit de staart borstelen.
  4. Meestal is na deze stappen de katerstaart verdwenen.
  5. Bij ontstoken talgkliertjes de bovenstaande stappen nog een paar keer herhalen.
null
“Bij oudere katten die niet zo snel meer overeind komen en stram worden zou ik zeker de fulvine aanraden. Het werkt heel goed op de gewrichten en na het gebruik van een paar weken zie je ze al vitaler worden.”
null
“Ik zou het iedereen aanraden! Mijn ene poes had problemen met de ontlasting en na het gebruik van PrimeFulvic was ze direct aan de betere hand. Ook zie ik dat mijn katten veel vitaler worden en prachtig in hun vacht komen te zitten.”
null
“Mijn katten nemen het zonder probleem in. Mijn ene kat speelt meer en de vacht glanst, mijn andere kat is 14 jaar en is heel vrolijk en speelt nog veel. Dat deed ze voor de PrimeFulvic niet.”
Wij zijn begonnen met het aanbieden van PrimeFulvic aan kattenfokkers en boekte al snel zo een goed resultaat dat een uitbreiding naar honden en paarden onvermijdelijk was. Ik vergeet nooit meer de klant die vertelde dat hij, met zijn kat, al meerdere malen bij de dierenarts was geweest. De kat had een open plek in zijn hals en de dierenarts wist niet meer hoe hij het moest behandelen. Het zag er voor deze kat niet goed uit. Ik adviseerde PrimeFulvic, dat zeer weerstand verhogend werkt en goed is voor huid en vachtproblemen. Na een maand zag ik hem weer en hij zei: Ik wil 10 liter hebben van dat spul, die kat was na 3 weken helemaal genezen en er groeide zelfs weer haar op die plek. Ik wil nooit meer zonder komen te zitten! Zo kan ik inmiddels nog veel meer verhalen vertellen.

– Natasha Simons, Expocat