Gebruik voor de gezondheid van jouw hond humus- en/of fulvinezuur.
Jouw kat weer gezond en vitaal!

Positieve effecten voor jouw kat
 • null
  Bevordert de weerstand en vitaliteit
 • null
  Voedt en beschermt de huid en vacht
 • null
  Is zuinig in gebruik
 • null
  Vermindert lichaamsgeur van dier en ontlasting
 • null
  Bevordert vastere ontlasting
 • null
  Bevordert de opname van voedingsstoffen
 • null
  Natuurlijk middel, uw kat herkent het gelijk
 • null
  Helpt zware metalen en gifstoffen af te voeren
 • null
  Binnen 2 weken merkbaar resultaat
 • null
  Ondersteunt het herstel van Katerstaart

“Vaak zien we bij wat oudere katten dat de weerstand wat verminderd is.
Ze zijn strammer, minder energiek en hebben vaak wat last van viezige/vette huid en/of kale plekjes. Met het gebruik van fulvinezuur brengt u de energie weer terug en herstelt de huid zich waardoor de vacht weer gaat glanzen en kale plekjes weer haargroei krijgen. Ook de opname van voedingstoffen, vitaminen en mineralen wordt flink verbeterd.”

– Dierenarts

Humus(zuur)

Humus(zuur) is vooral bekend als toepassing in de akkerbouw en tuinbouw, maar ook in diervoeding gaat humus(zuur) steeds meer een belangrijke rol spelen.  Door dagelijks humus(zuur) bij diervoeding te geven wordt het eten en de vitaminen en mineralen beter opgenomen.

Fulvinezuur

Fulvinezuur ontgift en bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen bij huisdieren. Door het hoge absorptievermogen (fulvinezuur is een klein molecuul en dringt door tot in de cel) en de zuiverheid van onze fulvinezuur worden de vitaminen en mineralen beter opgenomen door jouw kat. Het verbetert daarnaast ook het natuurlijke afweersysteem en daarmee de vitaliteit en beweeglijkheid.

Katerstaart

Zowel bij poezen als bij katers kan een katerstaart voorkomen. Vaak is een katerstaart het ergst aan de bovenkant van de staart en wordt het door jouw kat als vervelend en soms ook pijnlijk ervaren.

Bij sommige katers is het zo erg dat de talgkliertjes ontstoken zijn, wij raden je dan aan de stappen een paar keer te herhalen.

Wanneer er bij jouw kater veel krolse poezen in de buurt zijn raden wij je aan preventief de PrimeFulvic spray te gebruiken. Daarbij kun je de spray ook op andere wondjes, bij een doffe vacht of een geschilferde huid gebruiken.

PrimeFulvic spray = de oplossing

De PrimeFulvic spray helpt bij een katerstaart en heeft een herstellend vermogen op de huid. Je gebruikt het als volgt:

 1.  Maak de geïrriteerde plek nat door te sprayen met de PrimeFulvic spray en laat dit vervolgens intrekken.
 2. Wanneer het droog is zie je dat de de talg oplost. Wanneer de talg droog is kam je dit heel voorzichtig, met bijvoorbeeld een vlooienkammetje, uit de staart.
 3. Hierna kun je er eventueel wat droog poeder zoals maïzena overheen poederen en na 24 uur ook uit de staart borstelen.
 4. Meestal is na deze stappen de katerstaart verdwenen.
 5. Bij ontstoken talgkliertjes de bovenstaande stappen nog een paar keer herhalen.
null
“Bij oudere katten die niet zo snel meer overeind komen en stram worden zou ik zeker de fulvine aanraden. Het werkt heel goed op de gewrichten en na het gebruik van een paar weken zie je ze al vitaler worden.”
null
“Ik zou het iedereen aanraden! Mijn ene poes had problemen met de ontlasting en na het gebruik van PrimeFulvic was ze direct aan de betere hand. Ook zie ik dat mijn katten veel vitaler worden en prachtig in hun vacht komen te zitten.”
null
“Mijn katten nemen het zonder probleem in. Mijn ene kat speelt meer en de vacht glanst, mijn andere kat is 14 jaar en is heel vrolijk en speelt nog veel. Dat deed ze voor de PrimeFulvic niet.”
null
Wij zijn begonnen met het aanbieden van PrimeFulvic aan kattenfokkers en boekte al snel zo een goed resultaat dat een uitbreiding naar honden en paarden onvermijdelijk was. Ik vergeet nooit meer de klant die vertelde dat hij, met zijn kat, al meerdere malen bij de dierenarts was geweest. De kat had een open plek in zijn hals en de dierenarts wist niet meer hoe hij het moest behandelen. Het zag er voor deze kat niet goed uit. Ik adviseerde PrimeFulvic, dat zeer weerstand verhogend werkt en goed is voor huid en vachtproblemen. Na een maand zag ik hem weer en hij zei: Ik wil 10 liter hebben van dat spul, die kat was na 3 weken helemaal genezen en er groeide zelfs weer haar op die plek. Ik wil nooit meer zonder komen te zitten! Zo kan ik inmiddels nog veel meer verhalen vertellen.

– Natasha Simons, Expocat