Gebruik voor de gezondheid van jouw paard humus- en/of fulvinezuur.

Onderstaand vind je de producten:

Staart- en manen eczeem - voorbeelden uit de praktijk
 • null
  Pony, 14 jaar oud
 • null
  Last van staart- en maneneczeem sinds enkele jaren
 • null
  BCS: +1 (lichte obesitas)
 • null
  2x daags gel op staart (PrimeFulvic-gel)
 • null
  1x daags 5 gram (PrimeHumic)

PrimeHumic en PrimeFulvic bij mok - voorbeelden uit de praktijk
 • null
  KWPN
 • null
  2 jaar
 • null
  Last van heftige mok
 • null
  2x daags gel op de plekken
 • null
  1x daags 5 gram (PrimeHumic)

Start

Start

Na 3 weken

Na 3 weken

Wat zeggen paardenhouders

“Je ziet de korsten los laten, de huid onder de korsten is al rustiger aan het worden, dat waren hele diepe kloven (echt ter dikte van een vinger) en inmiddels worden ze smaller en minder diep.”

Eigenaresse van Wybren en Blubber (Haflingers) uit Den Helder

“Het is bijna abnormaal hoe het is verbeterd. Het is zo veel rustiger geworden ten opzichte van het begin, er zit geen pus meer in en de rimpels zijn bijna genezen van de wondjes die er in zaten. De rimpels rechtsachter zijn ook zachter geworden, ze zullen vast niet meer helemaal weggaan maar dit is al een heel verschil!”

– Eigenaresse van Marie-Claire (Fries) uit Utrecht

“Tot nu toe helpt de gel goed. Ook de PrimeHumic doet het goed. Mijn paard is een ontzettende moeilijke eter maar de PrimeHumic is geen probleem en eet ie gewoon op.”

Eigenaresse van Luno (KWPN) uit Leidschendam

“Vorig jaar bezochten we een beurs en vonden daar een stand van BioAg waar het product PrimeHumic werd gepresenteerd, we werden vervolgens door het bedrijf gevraagd om het te testen bij onze paarden. Omdat het zeer zuinig spul is qua hoeveelheden die je toedient, konden we daarom ook meerdere paarden het product geven. En de resultaten waren eigenlijk wonderbaarlijk goed, zowel (drachtige) merries die eigenlijk wat te schraal stonden kwamen in zeer korte tijd mooi aan, maar ook paarden die een vermindering in weerstand hadden (bijvoorbeeld door een verhuizing naar ons toe) knapten zienderogen op. Paarden die bijvoorbeeld wat snotterig waren, kwamen hier dankzij dit product binnen een aantal weken vanaf en er hoefden dan geen reguliere medicatie toegevoegd te worden, omdat de algehele weerstand door dit middel aanzienlijk werd verhoogd.

Inmiddels zijn wij zo enthousiast over PrimeHumic dat we zelf al besteld hebben voor onze hele kudde! Het toedienen is ook erg eenvoudig en alle paarden eten het bij ons zonder problemen op (bijvoorbeeld over het krachtvoer maar ook in een boterham kan het eenvoudig gegeven worden). Al met al raden we dit product absoluut aan!”

Dineke Roseboom, Stal Roseboom (Coevorden)