EarthLight

Onze energetische lijn

Earthlight lichtsprays bestaan in de basis uit fulvinezuur en energetische informatie, ook wel energievelden genoemd.
Elke spray draagt een bepaald thema/informatie. Maar alle producten hebben gemeen dat ze ondersteunend zijn aan
jouw proces om thuis te zijn in jezelf….op dit moment…hier op Aarde. A place to BE.
Er is nu 1 spray klaar, maar de komende tijd zullen meer sprays en andere producten volgen .
Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Wat doet fulvinezuur?

Fulvinezuur wordt gewonnen uit een miljoenen jaren oude humuslaag en wordt ook wel de transporteur van de natuur genoemd. Maar buiten haar bijzondere eigenschappen die de gezondheid van mens, dier en plant ondersteunen, heeft fulvinezuur een hoge energetische trilling die diep op celniveau doordringt en werkelijke verandering en groei van binnenuit kan brengen. Tevens is fulvinezuur een drager die makkelijk informatie opneemt en daardoor zeer geschikt om de energievelden van de EarthLight lichtsprays op te nemen.

Hoe ontstaan de lichtsprays?

Via meditatie wordt duidelijk welk thema of informatie mag worden neergezet in het energetische veld. Het eerste thema wat zich aandiende was Aarden. Door meditatie, voelen, maar ook door eigen processen te doorleven werd de energie van deze lichtspray neergezet. Dit is een maandenlang proces geweest en het was prachtig en confronterend om te ervaren dat deze energie heel duidelijk aangaf wanneer het tijd was voor een volgende stap, naar een dieper bewust-zijn en bewust-voelen. Mijn menselijke ik-je kan dit proces niet sturen, voor alles is een juiste tijd (net zoals ons eigen proces zijn eigen tijd kent).

Waarvoor kun je de spray gebruiken?

AARDEN, deze lichtspray helpt je in je vertrouwen en kracht te plaatsen. Het voelt als een warm bad, is omhullend en heel zacht waardoor je je veilig zult voelen om dieper te aarden, thuis te komen in en bij jezelf. Alles is in jou. De komende tijd zullen meer sprays volgen.

Professionals

De EarthLight lichtsprays kunnen ondersteunend zijn in de eigen processen van jou, als therapeut, maar ook van jouw cliënten. Ook is de spray een prachtige ondersteuning tijdens (coaching)gesprekken, het creëert een veilige omgeving waarin alles er kan zijn wat op dat moment gezien mag worden. Neem gerust contact op wanneer je meer wilt weten.