Fulvinezuur voor sporters

Pure&Fulvic voor sporters heeft de eigenschap om direct zuurstof aan de spieren te leveren. Wanneer je dit regelmatig gebruikt zal dit helpen bij het verminderen van opbouw van CO2 en melkzuur, met als resultaat een kortere herstelperiode en een verhoogd uithoudingsvermogen. Daarbij is het een natuurlijk elektrolyt, het voorziet bijna elk biologisch proces in lichaam van energie.

Wat is Pure&Fulvic voor sporters?

Pure&Fulvic is een zuiver fulvinezuur. Fulvinezuur is een natuurlijk eindproduct van verteerde organische stoffen en maakt een belangrijk deel uit van onze voedselkring (nutriëntenkring). Ooit was het overvloedig aanwezig in de bodem (en dus voedsel) en drinkwater, maar het is verloren gegaan in onze dagelijkse voeding als gevolg van
conventionele landbouw en waterzuiveringmethodes.

Hoe werkt het?

Fulvinezuur bouwt een verbinding tussen levenloze mineralen en de lichaamseigen cellen. Het helpt deze om de mineralen beter op te nemen,en zorgt zo voor een verhoogd prestatievermogen en een beter absorptievermogen van andere supplementen. Tevens werkt fulvinezuur ook ontgiftend. Je kunt fulvinezuur zien als een efficiënte transporteur die meerdere nutriënten (voedingsstoffen) in de cellen brengt, maar tegelijkertijd ook helpt om de afvalstoffen beter af te voeren. Zuivere fulvinezuur is een natuurlijke ontstekingsremmer zodat het lichaam sneller kan herstellen na elke lichamelijke inspanning.

Wat maakt Pure&Fulvic voor sporters zo bijzonder?

Pure&Fulvic wordt met een heel langzaam fermentatieproces geproduceerd en niet door middel van onnatuurlijke procedures zoals verhitting of het gebruik van sterke chemicaliën. Het is dus zuiver en niet verontreinigd met chemicaliën of mineralen. Hierdoor is Pure&Fulvic het enige natuurlijke product op de markt met alleen fulvinezuur erin verwerkt en heeft daardoor een verhoogde capaciteit om op alle niveaus de cellen te verbinden en te verbeteren.

Prestatievermogen verhogend

Fulvinezuur zorgt ervoor dat silica beter verteerd en geabsorbeerd wordt door het lichaam. Silica is belangrijk voor de collageenproductie en essentieel voor de pezen en ligamenten. De inname van fulvinezuur en silica helpt dus bij het bouwen van sterkere gewrichtsverbindingen en zorgt voor kortere herstelperiodes.

Natuurlijk antioxidant

Bij het sporten worden er oxidanten geproduceerd en fulvinezuur is een sterk natuurlijke anti-oxidant. Een geïsoleerd fulvinezuur, zoals Pure&Fulvic, beschikt over de capaciteit om de moleculen in het celmembraan beter voedingsstoffen te laten absorberen voor betere prestaties.

NZVT

Pure&Fulvic wordt ook gebruikt door sporters en atleten. De Pure&Fulvic voor sporters getest en goedgekeurd door Nederlands Zekerheidssyteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT)!